Management kandidaten van Keser
Header Visual Graphic

Management kandidaten van Keser

Luister je Spotify? Dan waarschijnlijk premium toch?!

Dit zijn onze premiums

Zie hieronder de lijst van onze topkandidaten voor topfuncties. Functies waarvan wij weten dat ze doorgaans niet openbaar vacant worden gesteld. Iemand die je misschien hoopt te vinden via via. Daarom ben je nu hier. Wij zijn die via via.

Niet direct op zoek naar een nieuwe manager, maar wel een vraagstuk over management? Bel ons gerust even op!

Bel met Keser

Operations Director – Provincie Utrecht 🇳🇱 🇬🇧 🇩🇪

Referentie: C-10903
Duidelijkheid creëren. Sfeer creëren. Dat is wat deze kandidaat kenmerkt. Door de jarenlange ervaring als Zelfstandig Ondernemer kent hij alle facetten van het runnen van een bedrijf. Zijn stijl kenmerkt zich door meningen te verzamelen en knopen door te hakken. Zowel in een handels- als productieorganisatie komt hij goed tot zijn recht. Eén voorwaarde; de vrijheid krijgen om dingen op zijn manier te doen. Haal je deze kandidaat binnen, stelt hij orde op zaken en verbetert hij de efficiëntie van de organisatie.

Inside Sales Manager – Regio Breda 🇳🇱 🇬🇧 🇩🇪

Referentie: C-25497
Een mensgerichte leider. Als het team weet wat ze moeten doen, zich prettig voelen, functioneert dit het beste. Gecombineerd met een besluitvaardig en servicegericht karakter, maakt deze kandidaat het verschil. 9 tot 5 mentaliteit? Nee joh. Als je jouw zaken maar op orde hebt. Dat is wat telt, het resultaat.

Finance Manager – Regio Den Bosch 🇳🇱 🇬🇧

Referentie: C-30039
Ruime (inter-)nationale ervaring bij grote bedrijven in de IT waarin hij op zowel business, finance en performance management zijn kennis deelt. IFRS 15&16 en US GAAP kennis.
Iemand waarop je kan bouwen. Sociaal, creatief en niet bang om moeilijke keuzes te maken. Ook is deze kandidaat welwillend zijn kennis te delen.

Customer Relationship Manager – Regio Gelderland 🇳🇱 🇬🇧 🇩🇪

Referentie: C-32071
Open, eerlijk en zeer ervaren. Deze kandidaat is zeer ervaren als Customer Service manager. De reden dat hij hier optimaal in presteert, is dat hij weet hoe hij relaties moet bouwen. Met klanten, collega’s, noem maar op. Alleen managen past niet bij hem, graag naast zijn team, spreekwoordelijk met zijn poten in de klei. Een internationale omgeving interesseert hem het meest maar gaat bovenal met plezier naar zijn werk.

Customer Service Manager – Regio Tilburg/Breda 🇳🇱 🇬🇧 🇫🇷 🇩🇪 🇮🇹

Referentie: C-33305
Deze dame is een Customer Service/Operations manager met uitgebreide ervaring in de logistiek. Een manager die mensen de ruimte biedt om fouten te maken en hen daarvan te laten leren.
Ze is in staat grotere teams aan te sturen en werkt graag met/voor een product of dienst waar kwaliteit afstraalt. Ze is van nature nieuwsgierig aangelegd en de techniek achter zaken heeft haar altijd aangesproken. Procesmatig is ze sterk onderlegd. Warehouses samenvoegen, goederenflows efficiënter inrichten en Quality issues oplossen/voorkomen.

Sales Manager – Regio Tilburg 🇳🇱 🇬🇧 🇩🇪

Referentie: C-32532
Naast dat deze kandidaat een doorgewinterde sales professional is, heeft hij ook ontwikkelde analytische vaardigheden. Spreekt 3 talen vloeiend en is dus internationaal inzetbaar. Vooral de bouw- en ICT sector interesseren hem maar ook voor andere branches staat hij open. Hij kan uitstekend luisteren en vertaalt dat in coachend leiderschap.

Sales Manager - Regio Wijchen 🇩🇪

Referentie: C-33013
Deze top verkoper haalt zijn energie uit het binnenhalen van de grote accounts. Opgeven komt niet in zijn woordenboek voor. Je hebt er immers een lange adem voor nodig. Als de klant eenmaal binnen is, zal deze niet snel vertrekken. Wel hecht hij belang aan rij comfort, het liefst elektrisch, want deze man zit de hele dag op de baan.

Premium Career Manager - Regio Heeswijk 🇳🇱 🇪🇸 🇧🇪

Referentie: C-29640
Wat doet deze kandidaat eigenlijk niet?! Vooral niet stilzitten in ieder geval. Van een bakje koffie tot een goed gesprek, je zegt het maar. Oplossingsgericht, recht door zee en bij iedere vraag helpt hij je naar het antwoord. Bel hem gerust op dinsdag.

  • Nils Vos
  • Nic Müller
Heb jij een vraag?

Wij helpen je graag.

De juiste kandidaat gezien of een vraag die je wil stellen?

Bel Nils

Beschikbare kandidaten binnen ons netwerk

Hoe we dat doen bij Keser?

Door onze zaken al 24 jaar op deze manier te doen, hebben we een organisatie op weten te bouwen waarin wederzijds respect en oog voor de mens als individu — zowel aan de kant van de opdrachtgever als de kandidaat — centraal staan.

2156 Bemiddelingen
133 Klanten
Ieder dag in contact
Quote

Keser is de plek waar ik ontdekte dat Recruitment echt mijn ding bleek te zijn. Met een HR studie en werkervaring in HR en retail kwam ik er bij Keser achter dat Recruitment echt een vak is. Het projectmatige, heel resultaatgericht werken, leerzame gesprekken met veel interessante mensen, mooie bedrijven bezoeken en ook nog eens werken in een heel fijn team. In onze samenwerking van 9 jaar heb ik mooie kansen gekregen en stappen kunnen maken. Ook was er aandacht voor mijn ideale werk/privé balans. Ik had een rugzak vol om de stap naar Corporate Recruitment te zetten. De humor, gezamenlijke lunches, vrijdagmiddagborrels en bovenal het samen vieren van successen maken Keser uniek en zorgt bij mij voor veel goede herinneringen!

- Linda van Zoggel (oud-collega), Senior Recruitment Consultant

Inspiratie voor werkgevers