Diensten en werkwijze
Header Visual Graphic

Diensten en werkwijze

Keser onderscheidt zich sinds 2000 door een oprechte, open houding en een goed band met kandidaat en opdrachtgever te verkiezen boven snelle resultaten en het nemen van binnendoor-wegen.

Zo doen wij dat, bij Keser

Keser is een interim & recruitment bureau. Wij detacheren talenten binnen het Order 2 Cash-proces. Vacatures binnen de (internationale) sales support, account management, customer service en supply chain worden door een procesmatige aanpak ingevuld.

Detacheren betekent meestal niet een tijdelijke dienstverband, nee, de focus ligt juist op de lange termijn. Door onze detacheringsformule zorgen we voor een vliegende start van de nieuwe medewerker binnen ieder  bedrijf.

Beschikbare kandidaten

Onze unieke werkwijze

Om te voorkomen dat het een te lang en technisch verhaal wordt, zullen we niet tot in detail uitleggen hoe we aan onze kandidaten komen.

Maar, om in het kader van transparantie toch wat inzicht in onze werkwijze te geven, lichten we graag een tipje van de sluier op.

Tijdens het gesprek is er erg veel aandacht besteed aan wat ik ken en kan, maar ook wat ik leuk vind om te doen en hoe ik als persoon in elkaar zit. Aan het einde van het gesprek is hebben ze mij een totaal andere vacature voorgesteld, omdat ze dachten dat het beter bij me zou passen. Bij deze werkgever werk ik nu met veel plezier!

Emre
Google review
Lees meer

Een tipje van de sluier

Vacature inventarisatie

Wanneer er een vacature bij ons binnenkomt, worden er allerlei raderen in werking gezet. Maar we vliegen niet te hard van stapel: we beginnen met een uitgebreide inventarisatie waarbij dialoog het sleutelwoord is. Pas als we in kaart hebben wie de opdrachtgever is, hoe de branche in elkaar steekt en wat de échte vraag is, begint de machine te draaien om zo snel mogelijk met een aantal perfecte kandidaten te komen. Een greep uit onze tools:

Crossmediale campagne

Voor iedere nieuwe vacature starten we een crossmediale campagne. Onze recruitment consultants schrijven verschillende pakkende vacatureteksten voor gebruik in verschillende media.

De campagnes worden onder andere gepubliceerd op diverse jobsites en binnen netwerken van werkzoekenden. Daarnaast verschijnt de vacature op onze eigen website en ontvangen geschikte kandidaten uit ons bestaande netwerk een gepersonaliseerde melding waarin we de vacature kenbaar maken.

Sourcing

Sourcing is een mooi woord voor zoeken, het zoeken van kandidaten binnen externe netwerken. We gebruiken hiervoor geavanceerde tooling die ons in staat stelt om kandidaten te vinden die nu nog buiten ons netwerk acteren.

Een extra uitdaging bij het sourcen is de specifieke benadering van een potentiële kandidaat. Wanneer iemand er niet op rekent om gevonden te worden, is het van belang hier subtiel en voorzichtig mee om te springen. Daarin zijn onze recruiters zeer bedreven, waardoor een hoog percentage van deze kandidaten ook daadwerkelijk bij ons aan tafel komt.

Recruitment Marketing Automation

Keser beschikt over het grootste netwerk aan O2C-kandidaten van Midden- en Zuid-Nederland. Maar dit netwerk is niet uit het niets ontstaan. Nadat we via media campagnes en sourcing voor een eerste keer kennis hebben gemaakt met een kandidaat, behouden we het contact. In eerste instantie vooral persoonlijk, maar nadat een professional niet meer werkzoekende is, blijven wij toch in beeld.

Middels marketing automation processen zorgen wij dat professionals in het Keser netwerk actief blijven. We zorgen voor relevante en geautomatiseerde contactmomenten waarbij wij ook goed op de hoogte blijven van de behoefte van een professional. We weten daarom exact wanneer deze weer (latent) zoekende is, voor de rest van de markt.

  • Nic Müller
  • Laura Vrijsen
  • Roy Lammers
Heb jij een vraag?

Wij helpen je graag.

Onze recruiters en sourcers staan te springen om ook voor jou die perfecte kandidaat te vinden en selecteren.

Daag ze uit

Selecteren & benaderen

We zijn op een punt aangekomen dat we een aantal uitermate geschikte kandidaten hebben gevonden. Een cruciaal punt, want het zou voor de hand liggen om direct een aantal van deze kandidaten voor te stellen aan de opdrachtgever.

Keser gaat een stap verder. De kandidaten die nadat ze benaderd zijn interesse in de vacature hebben worden allen uitgenodigd voor een competentiegericht interview. Een gesprek waarin naast competenties ook drijfveren en persoonlijkheid worden getoetst.

Op basis van de resultaten van deze interviews, in combinatie met de C.V.’s en de persoonlijkheden van de kandidaten, wordt er een definitieve selectie gemaakt.

Kennismaken

De geselecteerde kandidaten worden voorgelegd aan de opdrachtgever en er vinden kennismakingsgesprekken tussen opdrachtgever en kandidaat plaats.

Een belangrijk proces waarbij Keser de regie voert, als sparringpartner fungeert en alle partijen up-to-date houdt. Indien nodig faciliteert Keser aanvullende assessments of tests om eventuele twijfel weg te nemen of om bepaalde competenties te bevestigen.

Afronding & nazorg

Arbeidsvoorwaarden worden besproken en vastgelegd, waarbij Keser als mediator optreedt om te zorgen dat beide partijen goed vertegenwoordigd zijn.

Daarna begint de kandidaat aan een nieuw hoofdstuk in zijn of haar loopbaan, waarbij Keser continu blijft monitoren om de kwaliteit van de match en de voortgang van de kandidaat te kunnen evalueren, en bij te sturen waar nodig.

  • Nils Vos
  • Mike Obbens
  • Lara Aben
Heb jij een vraag?

Wij helpen je graag.

Een greep uit de beschikbare kandidaten uit onze database

Naar het overzicht
2156 Bemiddelingen
133 Klanten
Iedere dag in contact

Neem contact met ons op!

Quote

Professionele begeleiding door mensen die goed aanvoelen wat je wil en kunt. Echt een aanrader.

- Frank