Over Keser & team
Header Visual Graphic

Over Keser & team

Vertel me meer over Keser

Keser onderscheidt zich sinds 2000 door een oprechte, open houding en een goed band met kandidaat en opdrachtgever te verkiezen boven snelle resultaten en het nemen van binnendoor-wegen.

Door onze zaken al 24 jaar op deze manier te doen, hebben we een organisatie op weten te bouwen waarin wederzijds respect en oog voor de mens als individu — zowel aan de kant van de opdrachtgever als de kandidaat — centraal staan.

Maak kennis met ons

Over Keser interim en recruitment

Keser is een recruitment bureau met persoonlijkheid. Met een hecht team werken wij om passende match te maken tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. Hoe wij dat aanpakken? Keser bouwt al jaren aan een breed netwerk binnen Order 2 Cash oftewel alle functies voorkomend uit de orderprocessen van Internationale bedrijven. Door dit specialisme hebben wij te maken met echte vakmensen die een passie hebben voor het werkveld.

We verbinden deze vakmensen in ons netwerk, zo brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Het persoonlijke aspect staat centraal. Het opbouwen en onderhouden van relaties is een leidend aspect in ons werk. Wij gaan dan ook regelmatig op gesprek bij onze opdrachtgevers, inventariseren elke vacature en we gaan altijd het gesprek aan voordat we iemand voorstellen bij een opdrachtgever uit het werkveld.

Recruiters waarmee je kunt praten

Je hoort het, veel gesprekken. Vandaar het credo “recruiters waarmee je kunt praten”. Uiteraard biedt Keser handvatten en begeleiding om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Zo krijg jij de kans om binnen Keser door te groeien om van trainee naar medior, tot senior en/of unit manager uit te groeien. Hoe snel dit gaat? Dit is volledig gebaseerd op je vaardigheden en competenties. Hoewel het teamverband leidend is, draagt iedereen zelf de verantwoordelijkheid over zijn eigen inbreng en ontwikkeling. Daarom kies je samen met jouw unit manager de trainingen die gericht bijdragen aan jouw ontwikkeling en ambities.

Persoonlijk contact, persoonlijkheden en persoonlijke ontwikkeling zijn dus de sleutelwoorden waar je aan moet denken als je wilt werken bij Keser. Klinkt dat als iets voor jou? Bekijk dan de openstaande vacatures of maak het direct persoonlijk.

Team Members Graphic

Maak kennis met het team

Nils Vos Senior Recruitment Consultant
Nic Müller Sales Manager
Roy Lammers Recruitment Consultant
Sindre van der Heijden Recruitment Consultant
Mike Obbens Recruitment Consultant
Laura Vrijsen Recruitment Consultant
Mokhtar Rahmani Junior Recruitment Consultant
Lara Aben HR Officer
Twan van Zandvoort Marketing
Marlou Spijker Finance
Robert Keser Algemeen Directeur
  • Laura Vrijsen
  • Nils Vos
  • Robert Keser
Heb jij een vraag?

Wij helpen je graag.

Meer weten over werken bij Keser?

Bekijk waarom wij dat zelf zo'n goed idee vinden

Het grootste netwerk

Sinds 2000 bemiddelen wij kandidaten binnen het Order 2 Cash proces bij internationaal opererende productie- en handelsbedrijven. In deze tijd hebben wij een grote groep mensen leren kennen. Het onderhouden van dit netwerk heeft onze dagelijkse focus.

2156 Bemiddelingen
133 klanten
Iedere dag in contact

Wij zijn op zoek naar jou!

Recruiters waarmee je kunt praten

Met name dankzij het mooie team waaruit Keser inmiddels bestaat, profileren wij ons als Recruiters waarmee je kunt praten.

Want hoewel het lijkt alsof onze maatschappij steeds individualistischer wordt, komen er jaarlijks nieuwe manieren bij om het gesprek aan te gaan. Gelukkig maar, want zonder dialoog kunnen we elkaar niet leren kennen — of die dialoog nu face to face, via Teams of zelfs via WhatsApp plaatsvindt.

En hoewel we al onze kandidaten persoonlijk ontmoeten, bieden die nieuwe media extra mogelijkheden voor het onderhouden van de dialoog, op welke afstand dan ook.

Recruiters waarmee je kunt praten

Schrijf je nu in