Client Story Graphic

Tijdens het gesprek is er erg veel aandacht besteed aan wat ik ken en kan, maar ook wat ik leuk vind om te doen en hoe ik als persoon in elkaar zit. Aan het einde van het gesprek is hebben ze mij een totaal andere vacature voorgesteld, omdat ze dachten dat het beter bij me zou passen. Bij deze werkgever werk ik nu met veel plezier!

Emre

Ik had gereageerd op een vacature en ben toen uitgenodigd om langs te komen voor een gesprek. Tijdens het gesprek is er erg veel aandacht besteed aan wat ik ken en kan, maar ook wat ik leuk vind om te doen en hoe ik als persoon in elkaar zit. Aan het einde van het gesprek is er kort overleg geweest met andere collega-recruiters en hebben ze mij een totaal andere vacature voorgesteld, omdat ze dachten dat het beter bij me zou passen. 

Nu ben ik al 11 weken werkzaam bij mijn nieuwe werkgever die me door Keser is voorgesteld en heb ik het er ook enorm naar mijn zin. In tussentijd ben ik gebeld en is me gevraagd hoe het gaat en of dat de verwachtingen die geschetst waren ook overeenkwamen in de praktijk. Al met al hebben ze mij een erg goed gevoel gegeven en kan ik niets anders zeggen dan dat het top organisatie is. Mijn persoonlijke dank aan Ivo ook!