Diensten en werkwijze
Header Visual Graphic

Diensten en werkwijze

Keser onderscheidt zich sinds 2000 door een oprechte, open houding en een goed band met kandidaat en opdrachtgever te verkiezen boven snelle resultaten en het nemen van binnendoor-wegen.

Zo doen wij dat, bij Keser

Wij zijn Keser, het interim- en recruitmentbureau dat jouw carrière naar nieuwe hoogten tilt! Wij zijn gespecialiseerd in het Order 2 Cash-proces en verbinden talentvolle professionals zoals jij met spannende internationale kansen. Of je nu op zoek bent naar een rol in sales support, account management, customer service of supply chain, bij ons ben je aan het juiste adres. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we voor de perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever.

Beschikbare vacatures

Onze unieke werkwijze

Bij Keser staat jouw succes centraal. Onze procesmatige aanpak en persoonlijke begeleiding zorgen voor de perfecte match tussen jou en je ideale werkgever. Ontdek hoe wij jouw carrière een boost kunnen geven en meld je vandaag nog aan!

Tijdens het gesprek is er erg veel aandacht besteed aan wat ik ken en kan, maar ook wat ik leuk vind om te doen en hoe ik als persoon in elkaar zit. Aan het einde van het gesprek is hebben ze mij een totaal andere vacature voorgesteld, omdat ze dachten dat het beter bij me zou passen. Bij deze werkgever werk ik nu met veel plezier!

Emre
Google review
Lees meer

Jouw talent in de spotlight

Bij Keser geloven we in jouw potentieel en helpen we je om dit optimaal te benutten. Wij detacheren talenten zoals jij voor zowel tijdelijke als vaste posities, zodat je ervaring kunt opdoen bij verschillende bedrijven. Onze flexibele oplossingen zijn volledig afgestemd op jouw wensen en ambities. Zo kun je rekenen op een stabiel inkomen en waardevolle werkervaring die jouw carrière een boost geeft.

Onze doelgerichte aanpak

Bij Keser staat jouw succes centraal. Onze gestructureerde en procesmatige aanpak begint met het begrijpen van jouw vaardigheden en ambities. We screenen en selecteren zorgvuldig, zodat jij de perfecte rol vindt die bij jou past. Ons doel is om jou te verbinden met een werkgever waar je je kunt ontwikkelen en succesvol kunt zijn. Samen bouwen we aan een duurzame carrière.

Jouw expertise, onze vacatures

Wij zijn experts in het invullen van functies binnen sales support, account management, customer service en supply chain. Bij Keser weten we precies welke vaardigheden en kwaliteiten nodig zijn voor deze rollen. We begeleiden je in het vinden van vacatures die perfect aansluiten bij jouw ervaring en ambities. Zo zorgen we ervoor dat jij je carrière kunt voortzetten op de manier die bij jou past.

 • Nic Müller
 • Laura Vrijsen
 • Roy Lammers
Heb jij een vraag?

Wij helpen je graag.

Onze consultants staan te springen om ook voor jou die droombaan te vinden.

Daag ze uit

Persoonlijke ondersteuning

Tot slot sta jij bij Keser centraal. Wij bieden uitgebreide ondersteuning tijdens het hele sollicitatieproces, van het opstellen van een aantrekkelijk cv tot de voorbereiding op interviews. Ook nadat je geplaatst bent, blijven we betrokken om te zorgen dat je je snel thuis voelt en succesvol bent in je nieuwe rol. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij je gesteund voelt en klaar bent om te groeien.

Quote

Professionele begeleiding door mensen die goed aanvoelen wat je wil en kunt. Echt een aanrader.

- Frank
2156 Bemiddelingen
133 Klanten
Iedere dag in contact
Key Account Manager
 • Bleiswijk
 • € 3,500  -  € 4,500
 • 32  -  40 uur
Hey! Klantenkampioen! Ben jij klaar om klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden? Is het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties jouw tweede natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk vacature
Customer Service Medewerker
 • Bleiswijk
 • € 2,800  -  € 3,500
 • 32  -  40 uur
Ben jij klaar om klanten een warm onthaal te bieden en jouw commerciële vaardigheden in te zetten bij een internationaal familiebedrijf? Gaat jouw glimlach straks het nieuwe visitekaartje van dit bedrijf zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk vacature
Accountmanager New Business
 • Bleiswijk
 • € 3,000  -  € 4,000
 • 32  -  40 uur
Ben jij klaar om onze klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden? Heb jij een neus voor het vinden van nieuwe leads en het vullen van de salesfunnel? Is het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties jouw tweede natuur? Dan willen wij jou in ons team! Bekijk vacature
Commerciële Binnendienst medewerker
 • Dutch
 • Oosterhout Nb
 • € 2,750  -  € 3,380
 • 40  -  40 uur
Ben jij fulltime beschikbaar en houdt jij van het werken in een ontspannen werksfeer in een gezellig Brabants team? Als je daarnaast ook de ambitie hebt om jezelf meer te ontwikkelen in de technische branche dan is deze functie echt iets voor jou! Bekijk vacature
Import/Export Specialist
 • English
 • Best
 • € 3,300  -  € 4,300
 • 32  -  36 uur
Heb jij ervaring in de Logistiek en Supply Chain Management en weet je wat het is om in een Import/Export omgeving te werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk vacature

Vacatures voor jou