Marketingcampagne voor vacatures
Header Visual Graphic

Marketingcampagne voor vacatures

Met de uitgebreide marketingcampagne brengen we één of meerdere vacatures extra onder de aandacht. Zo worden vacatures gesponsord op jobsites en social media geplaatst in de huisstijl van de opdrachtgever. Voor iedere nieuwe vacature starten we een crossmediale campagne. Onze recruitment consultants schrijven verschillende pakkende vacatureteksten voor gebruik in beschikbare media.

Landingspagina

Voor iedere vacature wordt een unieke landingspagina gemaakt (een soort mini-website) met alle informatie over de vacature en de opdrachtgever. Allemaal geheel in de huisstijl van de opdrachtgever met eigen bedrijfslogo. Waar mogelijk worden ook afbeeldingen en bedrijfsvideo’s van de opdrachtgever zelf opgenomen.

Gesponsorde content

Iedere vacature wordt vervolgens opgenomen in één of meerdere gesponsorde social media campagnes. Vereist een vacature meerdere vreemde talen, dan zal voor iedere taal een campagne worden aangemaakt. Campagnes lopen tussen de 10 en 14 dagen. Resultaat is dus snel meetbaar. Daarnaast zal de vacature gesponsord worden opgenomen op Indeed.

Publicatie op websites

Ook de standaard publicatie op onze eigen website blijft uiteraard staan, als ook de publicatie op jobsites als Indeed, Glassdoor en Nationale Vacaturebank. Onze consultants zullen zelf op zoek gaan binnen ons eigen netwerk van zo'n 25.000 specialisten en via tooling op jobsites als Indeed, Nationale Vacaturebank, Monsterboard, LinkedIn en vele anderen.

Investering

Voor het beheren en opstarten van de campagne en het inrichten van de landingspagina, rekenen wij een eenmalig tarief van €500,-.

Daarnaast is er budget nodig om gesponsorde campagnes op te zetten. Deze zullen zo'n 10-14 dagen lopen. We adviseren hierbij een minimum bedrag van €500 voor Meta (Facebook en Instagram). Hierbij kan worden uitgegaan van gemiddeld:

  • Tussen de 75.000 en 225.000 vertoningen van de advertentie
  • Tussen de 1.400 en 4.200 clicks en daarmee een bezoek aan de landingspagina
  • Ongeveer 15 tot 20 inschrijvingen
  • 3 tot 5 kandidaten op gesprek

Bij een verdubbeling van het budget, kan gerekend worden met (ongeveer) een verdubbeling van deze aantallen. In overleg zullen we samen de juiste keuze maken.

75k-225k Vertoningen
1,4k-4,2k Clicks
15-20 Reacties
  • Nic Müller
Heb je een vraag?

Nic Müller helpt je graag.

Neem contact op met Nic, hij vertelt er je graag meer over.

Bel Nic Müller

Voorbeelden

Landingspagina's

Bekijk hier enkele voorbeelden die we voor andere opdrachtgevers maakten.

MK Horsewalkers: Vacature Account Manager

Greenfield Distribution: Vacature Sales Support

Social Media

Voorbeeldbericht:

SPREEK JE VLOEIEND FRANS en klaar voor een nieuwe uitdaging; wij hebben de juiste vacature voor je

MK Horsewalkers is een familieorganisatie die momenteel enorm groeit, nationaal en internationaal.

💶 Salaris tussen de €3500 - €4500 bruto per maand
👉 Een afwisselende en uitdagende functie met veel vrijheid
🏠 38 vrije dagen op jaarbasis (incl ATV)
👨‍🏭Je wordt een belangrijk onderdeel van de groei van een ambitieus bedrijf

Op onze pagina lees je alles over werken bij MK Horsewalkers. Dus spreek jij Frans en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een familiebedrijf met veel doorgroeimogelijkheden, solliciteer dan via de pagina! 👇