Hulp bij geldzaken
Header Visual Graphic

Hulp bij geldzaken

Gratis ondersteuning vanuit Doorzaam

Last van de stijgende prijzen in de supermarkt? Maak je je wel eens zorgen of je de rekeningen nog wel kunt betalen? Je zorgen maken over je financiën is niet gek, maar wel heel vervelend.

Fijn om hier inzicht in te krijgen zodat je minder of geen stress meer ervaart!

Hoe zorg je daarvoor?
Door ons webinar bij te wonen!

Speciaal voor gedetacheerden organiseert Doorzaam geheel gratis een webinar ‘Hulp bij geldzaken’. Je vragen over het inzicht krijgen in je financiën worden beantwoord en je krijgt waardevolle tips over hoe je financieel houvast kan krijgen.

Het webinar is gewoon online en te volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Het duurt maximaal een uur en deelname kan anoniem. Je gegevens worden niet gedeeld met Keser.

23 november Online
Gratis Deelname
Start 19:00 Maximaal 1 uur

Over Doorzaam

Doorzaam is het fonds van de uitzendbranche. Wij geloven dat iedereen vitaal, veilig, vaardig en met plezier het werk moet kunnen (blijven) doen. Daarom bieden wij verschillende diensten aan die helpen met het ontwikkelen van die duurzame inzetbaarheid. Kijk snel verder en ontdek alle mogelijkheden.

Gratis webinar

Speciaal voor iedereen die is aangesloten bij de ABU CAO, organiseert Doorzaam een webinar ‘Hulp bij geldzaken’. Je vragen over het inzicht krijgen in je financiën worden beantwoord en je krijgt waardevolle tips over hoe je financieel houvast kan krijgen.

Het gratis webinar is online en anoniem te volgen.

🗓️ 23 november 2023
⏰ 19:00 - 20:00


Meld je aan door een mail te sturen naar: info@doorzaam.nl

  • Lara Aben
Heb je een vraag?

Lara Aben helpt je graag.

Neem contact op met Lara, zij vertelt er je graag meer over.

Bel met Lara

Gratis budgetcoaching

Naast het webinar biedt Doorzaam ook persoonlijke begeleiding op het gebied van budgetcoaching.

Budgetcoaching is een simpele manier om iedereen te ondersteunen aan de hand van hulp op maat. De financiële situatie wordt samen in kaart gebracht en er wordt een passend traject opgesteld samen met een coach. Daarna ontvang je vervolgstappen, waardoor financiële problemen opgelost kunnen worden. Of het nu gaat om het creëren van financiële zekerheid of het voorkomen van betalingsachterstanden, de coach staat klaar.

Lees meer