Header Visual Graphic

Oud collega's aan het woord

Oud collega’s aan het woord

We nemen jullie graag mee in het verhaal van onze oud-collega’s. We schamen ons er niet voor, nee we zijn er juist trots op! Door de jaren heen hebben diverse collega’s er voor gekozen om Keser te verlaten. Keserianen zijn ambitieus en nieuwsgierig (en heel erg leuk!), zij willen continu uitgedaagd worden en nieuwe dingen ontdekken en soms kan dat nu eenmaal beter buiten ons bedrijf. Daardoor is er een tijd van komen en een tijd van gaan.

Maarrrr…. uit het oog is niet uit het hart. Oud-Keserianen zijn inmiddels ambassadeurs, die mooie vervolgstappen hebben gemaakt en de ervaring van Keser nog steeds gebruiken in het dagelijks werk en daar zijn wij trots op! En als je trots bent, mag je dat uiten, toch? Waarom zijn ze destijds bij Keser gaan werken? Wat is ze het meeste bij gebleven, welke ontwikkeling hebben ze doorgemaakt én waarom heeft hen dat geholpen om een vervolgstap te maken buiten Keser?

Check de recente activiteiten op Instagram
Quote

Keser is de plek waar ik ontdekte dat Recruitment echt mijn ding bleek te zijn. Met een HR studie en werkervaring in HR en retail kwam ik er bij Keser achter dat Recruitment echt een vak is. Het projectmatige, heel resultaatgericht werken, leerzame gesprekken met veel interessante mensen, mooie bedrijven bezoeken en ook nog eens werken in een heel fijn team. In onze samenwerking van 9 jaar heb ik mooie kansen gekregen en stappen kunnen maken. Ook was er aandacht voor mijn ideale werk/privé balans. Ik had een rugzak vol om de stap naar Corporate Recruitment te zetten. De humor, gezamenlijke lunches, vrijdagmiddagborrels en bovenal het samen vieren van successen maken Keser uniek en zorgt bij mij voor veel goede herinneringen!

- Linda van Zoggel (oud-collega), Senior Recruitment Consultant
Quote

Keser is voor mij een geweldige leerschool geweest. Ik ben als starter begonnen en als Unitmanager heb ik de organisatie verlaten. Het waren 10 hele mooie, gezellige en leerzame jaren binnen een betrokken team waarin hard werken en plezier hebben met elkaar hand in hand gaan.

- Suzanne van Es (oud-collega), Unit Manager
Quote

Als starter heb ik gekozen voor Keser en dat was de juiste keuze. Ik had me geen betere leerschool kunnen wensen. Bij Keser heb ik geleerd hoe belangrijk het is om door te vragen zodat je tot de kern komt. Ook om geen aannames te doen. Tot op de dag van vandaag heb ik daar profijt van. Die basis is zo sterk dat het inmiddels mijn eerste natuur is geworden en daar pluk ik als coach en trainer dagelijks de vruchten van.

Bij Keser ben ik gestart als consultant. Later wilde ik de rol van accountmanager vervullen. Intern had ik dit besproken en vanuit Keser heb ik ook deze kans gekregen. Deze ervaring gebruik ik nu in mijn teamsessies en persoonlijke coaching. Wanneer je iets bespreekbaar maakt is er meer mogelijk dan je denkt. Vanuit die rol ben ik bij veel MKB-bedrijven geweest en heb ik ontzettend veel geleerd over processen, culturen en mensen.

Wat me het meest is bijgebleven? De leuke borrels bij Reinders. Samen het weekend inluiden en de successen vieren. Inmiddels is dat alweer 7 jaar geleden maar ik denk er nog regelmatig aan terug!

- Karin Vermulst (oud-collega), Account Manager
Quote

Ik heb bij Keser veel ervaring op kunnen doen en de ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Nu maak ik de switch van online marketeer naar webdeveloper. Een stap die ik zonder de flexibiliteit van Keser niet had kunnen maken.

Wat ik het meeste zal missen? Het team, de taart en de gezelligheid!

- Duncan Kooijman (oud-collega), Online Marketeer
Quote

Na het afronden van mijn opleiding Strategisch HRM ben ik bij Keser mijn carrière gestart. Dat was een hele bewuste keuze. Als recruiter kun je in korte tijd hele grote stappen maken in je ontwikkeling, vooral qua soft skills. Je leert onderhandelen, presenteren, relaties opbouwen en uitbouwen, plannen, allerlei gesprekstechnieken, en ga zo maar door. Daarnaast kun je ook een kijkje in de keuken nemen bij allerlei interessante MKB bedrijven en spreek je iedere week weer kandidaten met een andere achtergrond, ontzettend leerzaam! Bij Keser heb ik dit alles mogen ervaren in een vertrouwde en gezellige omgeving waar je de ruimte krijgt om je eigen pad te ontdekken. Dat heeft ertoe geleid dat ik na 3 jaar een mooie stap heb kunnen maken naar mijn huidige functie als HR adviseur.

- Ivo Mooren, Recruitment Consultant
  • Robert Keser
Heb je een vraag?

Robert Keser helpt je graag.

Wil jij over een jaar of 10 (of 20) ook op deze pagina staan? Dat kan natuurlijk geregeld worden.

Werken bij Keser?
Team Members Graphic

Ons huidige team 💪🏻

Nils Vos Senior Recruitment Consultant
Nic Müller Sales Manager
Roy Lammers Recruitment Consultant
Sindre van der Heijden Recruitment Consultant
Mike Obbens Recruitment Consultant
Laura Vrijsen Recruitment Consultant
Lara Aben HR Officer
Twan van Zandvoort Marketing
Marlou Spijker Finance
Robert Keser Algemeen Directeur