Versterk uw wervings- en selectieproces met assessments
Header Visual Graphic

Versterk uw wervings- en selectieproces met assessments

Assessments op maat

Bij Keser begrijpen we dat de juiste medewerkers essentieel zijn voor jouw succes. Daarom bieden we, naast onze wervings- en selectiediensten, een geavanceerd assessmentprogramma aan. Deze aanvullende dienst is ontworpen om diepgaand inzicht te bieden in de capaciteiten en drijfveren van potentiële kandidaten, wat resulteert in beter geïnformeerde en objectieve aannamebeslissingen.

Bel meteen met Nils

Persoonlijk en op maat gemaakt

Voor elke functie stellen we samen met jou een specifiek profiel op. Dit gebeurt tijdens een sessie waarin we de kern van de functie bepalen, zodat het assessment altijd afgestemd is op jouw organisatie en afdeling.

Normgroep vergelijking

Elke kandidaat wordt geëvalueerd ten opzichte van een gewenste normgroep, wat inzicht geeft in hun prestaties in vergelijking met de ideale standaard.

Wetenschappelijk onderbouwd

Onze tests zijn gebaseerd op actueel psychologisch onderzoek en worden continu bijgewerkt om relevant te blijven. Ze leveren een gemiddelde werkprestatieverbetering van 11%.

11% Meer job performance
24% Toename tijd in dienst
39% Afname time-to-hire

HRorganizer

Natuurlijk weet Keser welke sollicitant het meest geschikt is. Maar met de inzet van een assesment kunnen we deze keuze beter onderbouwen in minder tijd. Met data en rapportages van sollicitanten. Zo zijn onze opdrachtgevers nóg meer tevreden over onze diensten.

Hiervoor werken wij samen met HRorganizer. HRorganizer is in 2005 gestart met het aanbieden van kwalitatieve assessments. In de loop van de jaren is het programma met vele instrumenten uitgebreid. Het is een gezonde en onafhankelijke organisatie die continuïteit en betrouwbaarheid erg belangrijk vindt.

Over HRorganizer

Feiten gebaseerd aannameproces

Onze assessments bieden objectieve gegevens om te bepalen of een kandidaat voldoet aan de vereiste competenties en capaciteiten, wat jouw besluitvormingsproces versterkt.

Groepsprofielen en ontwikkelplannen

Assessments kunnen ook worden ingezet voor huidige medewerkers om inzicht te krijgen in hun profielen en ontwikkelingsmogelijkheden, wat helpt bij het optimaliseren van teamdynamiek.

  • Nils Vos
Heb je een vraag?

Nils Vos helpt je graag.

Nog iets vragen of een offerte op maat?

Neem direct contact op met Nils

Gedetailleerde resultaten en terugkoppeling

Uitgebreid rapport
Het assessment levert een gedetailleerd rapport op met competentieprofielen, capaciteitenscores en motivaties. Dit geeft inzicht in hoe goed kandidaten passen binnen jouw organisatiecultuur.

Consistentie en betrouwbaarheid
Het rapport houdt rekening met de consistentie van het assessment, wat de betrouwbaarheid van de resultaten waarborgt en mogelijke gewenste antwoorden identificeert.

Persoonlijk gesprek
Een van onze geaccrediteerde collega's bespreekt de resultaten persoonlijk met de kandidaat, waarbij opvallende zaken worden belicht en de kandidaat feedback kan geven.

Terugkoppeling aan de opdrachtgever
Keser deelt de relevante waarnemingen met jou, afhankelijk van de toestemming van de kandidaat. Deze gegevens worden altijd volgens de AVG-richtlijnen verwerkt en beveiligd.

Optionele opvolging

Ons assessment kan dienen als selectieassessment voor nieuwe collega's of om de capaciteiten en potentieel van jouw huidige teamleden te beoordelen. Dit biedt inzicht in welke kwaliteiten nodig zijn voor succes en hoe jouw team verder kan worden ontwikkeld.

Start vandaag nog!
Versterk jouw wervings- en selectieproces met de diepgaande inzichten van onze assessments. Neem contact met ons op en ontdek hoe Keser je kan helpen bij het optimaliseren van je team.