Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Logistiek Coördinator

Een hardwerkende en communicatief sterke kandidaat met een afgeronde HBO opleiding Logistiek & Economie. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het contact met leveranciers in Europa en het Verre Oosten, het bezoeken van beurzen en fabrieken in Europa en in kleine mate verantwoordelijk voor het regelen van exportdocumentatie. Tevens heeft hij een nieuw WMS geïntroduceerd, zodat de processen efficiënten werden ingericht. Na ruim 8 jaar hier gewerkt te hebben is het tijd om een nieuwe uitdaging te zoeken. Hij is bekend met het orderproces in brede zin en een fijne gesprekspartner.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Enthousiaste teamleider Commercieel Binnendienst

Vriendelijke en enthousiaste teamleider commercieel binnendienst. Waar hij eerst alleen verantwoordelijk was voor het gehele ordermanagement proces, werd hij later meewerkend teamleider van een team van 7 personen. Het op elkaar afstemmen van de wensen van de klant, uitzetten van de werkzaamheden bij de medewerkers en afstemming met de interne afdelingen, hebben hem veel nieuwe inzichten op het gebied van leidinggeven geboden. Hij is dan ook een leidinggevende die zijn team centraal stelt en iedereen zichzelf laat ontwikkelen. Op zijn eigen werk is hij kritisch en resultaatgericht, waarbij hij streeft naar het creëren van optimale klanttevredenheid.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

International Customer Service Representative

Gedreven, positieve en hardwerkende dame met mooie internationale ervaring. Ze heeft interessante, loyale ervaring opgedaan in Customer Service. Ze is het eerste aanspreekpunt voor klanten aangaande transporten, coördineert alle activiteiten met de carriers, draagt zorg voor de documenten en behandelt alle klachten en vragen. Vervolgens heeft ze, onder andere door haar helicopter view, analytische vaardigheden en proactieve houding, de stap gemaakt naar een aansturende rol. Op dit moment kan ze zich niet verder ontwikkelen, waardoor ze open staat voor een nieuwe stap. Ze wil zich graag in de breedte en diepte ontwikkelen, waarbij ze aan de slag gaat als Customer Service Medewerker met het gehele ordertraject.

HBO - Medior - PO/EN meer informatie
Net binnen

Gedreven Accountmanager

Vriendelijke, communicatief vaardige jongeman met interessante commerciële ervaring. Na interessante ervaring op de binnendienst voor Key Accounts is hij binnen een andere organisatie doorgegroeid naar een Accountmanagerspositie. Hij heeft ontzettend veel geleerd over het leggen van contacten en netwerken, canvassen, het begeleiden van een deal en het uiteindelijk sluiten van de deal. Echter past de organisatiecultuur niet bij hem, waardoor hij nu open staat voor een nieuwe uitdaging. Een rol als Accountmanager, waarbij hij middels een netwerk en leads de business kan uitbreiden past bij hem.

HBO - Junior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Native Duitstalige Starter

Slimme en enthousiaste kandidaat met proactieve houding. Ze is opgegroeid in Duitsland, maar is sinds kort voor de liefde naar Nederland verhuisd. Vandaar dan ook dat deze dame op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een service en klantgerichte positie, waarbij ze haar sterke communicatieve skills kan gebruiken. Het is een prettige, sterke gesprekspartner met veel potentie. Ze is niet bang om verantwoordelijkheid te dragen en zelfstandig beslissingen te nemen.

WO - Junior - DU/EN/NL meer informatie
Net binnen

Taalvaardige Commercieel Administratief Medewerkster

Een zelfverzekerde en communicatief vaardige customer service medewerker die zeven talen vloeiend spreekt. Gedreven in het uitwerken van data en het oplossen van problemen. Draagt graag verantwoordelijkheid voor haar eigen taken, communicatief vaardig en pro-actief in het oppakken van werkzaamheden. Meedenken over verbeterprojecten spreekt haar aan. Zoekt naar een internationale nieuwe uitdaging waar ze haar talenkennis kan inzetten.

HBO - Medior - NL/EN/ZW/PO/IT/SP/FR meer informatie
Net binnen

Leergierige Customer Service Medewerkster

Een spontane en leergierige dame, die veel ervaring heeft opgedaan in zowel het ordermanagement als het regelen van transporten. De diversiteit aan werkzaamheden in haar voorgaande functies hebben haar de juiste ervaringen geboden voor een Customer Service positie. Deze dame zoekt een uitdagende positie in een dynamische en hectische omgeving. Het contact met klanten en het optimaal verlenen van service richting de klant, geven haar energie. Ze blijft zich graag ontwikkelen door mee te werken in projecten. Graag zou ze haar talen inzetten bij een internationale organisatie.

HBO - PO/FR/NL/SP meer informatie
Net binnen

Ervaren Customer Service Medewerker

Sociale, vriendelijke kandidaat met uitstekende kennis van de Duitse, Nederlandse en Engelse taal is op zoek naar een nieuwe baan. De laatste jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in Customer Service binnen logistieke organisaties. Daarnaast heeft hij de Customer Service en Order Entry afdeling opgezet en geeft hier nu leiding aan. Graag staat hij in contact met klanten en de relatie opbouwen. Ook vindt hij het interessant om mee te denken met verbeteringen organisatie breed. Een spin in het web functie is iets wat hem energie geeft, omdat hij op deze manier contact heeft met meerdere afdelingen binnen de organisatie. Zijn voorkeur ligt bij een platte organisatie, waar de sfeer open en informeel is.

HBO - Senior - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Transportplanner met technische affiniteit

Eerlijke en stressbestendige kandidaat met ervaring in de transportplanning. Heeft veel ervaring met het plannen van voertuigen en personeel met affiniteit in de technische branche. Is vaardig met SAP en is collegiaal aangelegd. Wil een nieuwe stap maken in de richting van transportplanning/productieplanning waarin hij ook veel klantcontact heeft. Zoekt afwisseling in zijn werk en richt zich graag op het relatiebeheer.

MBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Analytische Supply Chain professional

Analytisch sterke en inhoudelijke gesprekspartner met een mooie ervaring in supply chain. Deze kandidaat werkte bij enkele grote internationale productiebedrijven waarin zij voor bepaalde product portfolio's verantwoordelijk was. Ze wist binnen een snel groeiend bedrijf met succes een demand planning afdeling op te tuigen en speelde een significante rol in de implementatie van nieuwe tools en dashboards. Ze heeft zich de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen op het gebied van supply en demand planning en het bouwen van analyse en rapportage tools. Op dit moment is zij actief in een tijdelijk project waardoor ze nu op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Het betreft een kandidaat die direct is in haar communicatie en actief op zoek gaat naar verbeterpunten. In de toekomst gaat ze graag aan de slag in een supply chain functie binnen een internationale organisatie.

WO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Service gerichte order management professional

Deze customer service medewerker is een inhoudelijke en open gesprekspartner. Na het afronden van een HBO opleiding heeft zij customer service ervaring opgedaan in een productieomgeving, waarin zij in contact stond met verschillende interne en externe stakeholders. Vervolgens kreeg ze de kans om een internationale rol te bekleden waarin ze enkele jaren in het buitenland woonde en werkte. Ze maakte kennis met verschillende culturen en leerde daarin ook om op verschillende manieren te communiceren met klanten. Op dit moment is haar verhuizing naar Nederland nagenoeg afgerond en vanaf april is zij beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Deze kandidaat krijgt energie van klantcontact en wanneer ze een inhoudelijke rol in het bedrijfsproces kan vertolken. Haar voorkeur gaat uit naar een customer service positie waarin zij op termijn haar taken en verantwoordelijkheden verder kan uitbreiden.

Medior - HBO - NL/EN meer informatie
Net binnen

Duitstalige Sales Assistent

Gedreven en positief ingestelde jongedame. Deed haar eerste werkervaring op in de retail, waarin ze doorgroeide naar een leidinggevende positie. Ze maakte vervolgens de overstap naar een Sales Assistent functie voor Duitstalige klanten en deed daarin ervaring op in het gehele ordermanagementtraject. Haar kracht zit in het feit dat ze snel het proces overziet en daardoor goed kan meedenken in verbeteringen en ontwikkelingen. Haar voorkeur gaat uit naar een soortgelijke functie in een internationale omgeving met veel klantcontact waarin ze de schakel tussen de klant en de organisatie is en een adviserende rol kan aannemen.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Ervaren inkoper

Leergierige en analytisch sterke jongeman met een Master diploma en ervaring op inkoopgebied. De handelsgeest en commerciële drijfveer kreeg hij door het familiebedrijf met de paplepel ingegoten. Hij heeft kennis van het gehele inkoopproces en het samenstellen van collecties binnen een handelsonderneming. Hij wil graag de stap maken naar het tactisch inkopen waarbij hij op de lange termijn ook management taken op zich kan nemen.

Master - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Commerciële en klantgerichte starter

Deze communicatief vaardige en vriendelijke gesprekspartner is na het behalen van zijn HBO diploma, in de richting van Commerciële Economie, op zoek naar een volgende uitdaging. Hij doorliep tijdens zijn studie enkele stages en was lange tijd actief bij een en dezelfde werkgever in de horeca. Hij heeft zich kunnen ontwikkelen in klantcontact, het verlenen van service en het afhandelen van vragen en klachten. Dit zijn ook de aspecten in werk waar hij energie van krijgt, het inventariseren van de klantwens en het vertalen naar een passend aanbod. Nu hij klaar is met zijn studie gaat hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een customer service / commerciële binnendienst functie in combinatie met een informele werksfeer. Hij zoekt sparringspartners in collega's en hij wil zich graag binnen een organisatie verder ontwikkelen.

HBO - Starter - NL/EN meer informatie
Net binnen

Senior Customer Service Representative Italiaans

Communicatief sterke, gedreven native Italiaanse kandidaat met mooie ervaring in Customer Service. Is vaardig met systemen als SAP en Excel, daarnaast sterk in het onderhouden van klantcontacten. Heeft ervaring met LEAN en procesverbetering en zou graag een volgende stap in Customer Service zetten waarbij ze operationele taken kan combineren met business improvement.

HBO - Medior - EN/IT meer informatie
Net binnen

Franstalige Commercieel Binnendienst Medewerker

Een stressbestendige en klantgerichte kandidaat met mooie ervaring in Commerciële Binnendienst functies. Ze heeft een lange tijd in Frankrijk gewoond en daarom spreekt ze de Franse taal dan ook uitstekend. Ze zoekt een brede functie waar ze verantwoordelijk is voor klantbeheer en ordermanagement.

HBO - Senior - NL/EN/FR/DU meer informatie
Net binnen

Ervaren Allround Manager

Een sympathieke en doelgerichte manager. Zacht op de mens met coachend leiderschap en hard op cijfers en doelen. Hij heeft teams aangestuurd op het gebied van Sales, Logistiek en Warehouse. Daarnaast ook ervaren in procesverbeteringen en onder andere met LEAN. Hij staat open voor management en business improvement functies en brengt ervaring, vertrouwen en een positieve energie binnen de organisatie.

WO - Senior - NL/EN/DU/FR meer informatie
Net binnen

MBO - Medior - NL/EN

Een enthousiaste dame met geruime ervaring in crediteuren- en debiteurenbeheer. Ze werkt graag met cijfers, werkt gestructureerd en heeft oog voor detail. Ze heeft een loyaal cv en zou dit graag willen voortzetten binnen een internationale organisatie.

Loyale crediteuren/debiteurenbeheerder meer informatie
Net binnen

Commerciële Customer Service Medewerker Benelux

Deze energieke Belgische dame heeft ervaring met zowel het orderproces als contractmanagement binnen internationale organisaties. Ze staat hierbij altijd veel in contact met andere afdelingen en klanten, maar weet daarnaast ook goed gemaakte afspraken en deadlines te bewaken. Ze is nu toe aan een nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een informele, internationale organisatie, waarbij ze haar talen kan gebruiken en veel klantcontact heeft. Ze is een echte aanpakker, oplossingsgericht en eerlijk. Een baan waarbij ze een combinatie heeft van commerciële activiteiten en het bewaken van het orderproces, dat is haar ideale vervolgstap.

MBO - Medior - NL/FR/EN meer informatie
Net binnen

Commercieel Medewerker Binnendienst Native Frans

Een ambitieuze, native Franse kandidaat die graag veel eigen verantwoordelijkheid heeft. Na het behalen van zijn Master is hij naar Nederland gekomen. Hij werkt nu als Commercieel Medewerker Binnendienst bij een internationale groothandel en is verantwoordelijk voor het gehele orderproces van A t/m Z. Hierbij doet hij zowel sales als inkoop-, logistiek- en financegerelateerde taken. Hij maakt daarbij veel analyses en is daarom ook sterk in Excel. Met zijn communicatieve skills, sociale karakter en oplossingsgerichte houding zal hij van zeer toegevoegde waarde zijn voor soortgelijke posities binnen het ordermanagementproces.

WO - Medior - FR/EN meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord