Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Commerciële Verkoop Binnendienst Medewerker

Deze commerciële jongeman heeft al enkele jaren ervaring opgedaan in de Verkoop Binnendienst en is nu toe aan de volgende stap. Hij is op dit moment intern en extern het aanspreekpunt voor veel maatwerk orders vanuit de Duitse markt. Binnen de technische omgeving geeft vooral de dynamiek en diversiteit hem energie. Hij zou op termijn graag de stap naar de buitendienst maken en aangezien dit bij zijn huidige werkgever niet mogelijk is, staat hij open voor een nieuwe uitdaging.

HBO - Junior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Loyale Customer Service Manager

Enthousiaste, vriendelijke kandidaat met mooie leidinggevende ervaring. Vanuit zijn loyaliteit mooie stappen mogen maken binnen een logistieke dienstverlener, waardoor hij nu de positie als Customer Service Manager heeft. Hierbij stuurt hij een team aan van ongeveer 10 personen. Als Manager vindt hij persoonlijke aandacht en coaching voor zijn medewerkers erg belangrijk. Overigens is het voor hem daarin wel belangrijk dat er vertrouwen is en dat afspraken worden nagekomen. Op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging, doordat de organisatie hem geen verdere groei kan bieden. Hij geeft voorkeur aan een organisatie waarbij hij dicht bij de operatie betrokken is, verbeteringen kan doorvoeren maar tegelijkertijd ook beslissingsbevoegdheid heeft en het beleid kan bepalen.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Demand Planner - Per direct beschikbaar

Rustige en organisatorisch sterke demand planner die het overzicht weet te bewaren in een omgeving met meerdere productie en supplier locaties. Na het afronden van een MBO opleiding heeft hij ervaring opgedaan in verschillende disciplines als binnendienst en financiële administratie. Vervolgens is hij terecht gekomen in een internationale handelsorganisatie waarin hij inmiddels tien jaar ervaring heeft opgedaan als demand planner in een project gestuurde omgeving. Hierin staat hij onder andere in contact met vervoerders, leveranciers, de klant en interne stakeholders. Helaas komt er door een reorganisatie een einde aan zijn dienstverband waardoor hij per direct beschikbaar is. Deze kandidaat krijgt energie wanneer hij projecten kan beheren, targets haalt en wanneer de producten tijdig geleverd zijn. Hij werkt graag in teamverband en gaat in de toekomst graag aan de slag als demand/material planner in een informele omgeving.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Belgische starter

Vriendelijke dame van Belgische komaf met interessante afgeronde communicatiestudies. Ze krijgt energie van het oplossen van problemen en het helpen van anderen. Na haar studie heeft ze wat ervaring opgedaan in klantgerichte functies binnen Toerisme (zowel in Portugal als Nederland). Momenteel is ze op zoek naar een uitdaging, die haar stabiliteit kan geven en focust op het verlenen van service.

WO - Junior - FR/EN/NL meer informatie
Net binnen

Customer Service Rep / SAP Key User

Een enthousiaste en communicatieve jongedame met oog voor procesverbeteringen. Na het behalen van haar HBO diploma deed ze al snel ervaring op in het orderproces. Vanwege haar professionele houding en het durven nemen van verantwoordelijkheden heeft ze de stappen kunnen maken bij haar toenmalige werkgever. Zij weet het overzicht te bewaren en is sterk in regelen en plannen. Ze is nu actief als Customer Service Representative, waarin ze verantwoordelijk is voor het managen van het orderproces en fungeert als SAP Key User. Ze zou zich graag meer richten op proces improvement en minder op orderinvoer.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Export Medewerker

Een sociale en proactieve dame die direct in haar communicatie is. Ze heeft veel ervaring opgedaan met transportplanning, douane- en exportdocumenten opstellen en aanvragen (weg- en zeetransport) en het puzzelen voor een optimale vrachtwagenvulling. Ze weet rekening te houden met specifieke data en strikte regels m.b.t. laden en lossen. Ook het bewaken van deadlines behoort tot haar sterke punten. Vanwege een reorganisatie bij haar huidige werkgever is ze nu op zoek naar een functie waarin ze weer bezig kan zijn met export- en douanedocumenten. Ze staat graag met externe partijen in contact en weet van aanpakken.

MBO - Medior/Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Ervaren Customer Service Medewerker / Inkoper

Sociaal, nauwkeurig en probleemoplossend zijn woorden die goed bij deze kandidaat passen. Deze loyale dame werkt al enkele jaren bij haar huidige werkgever, waar ze verschillende rollen heeft vervuld. Waar het bedrijf klein begon is ze meegegroeid naar een grote speler in de markt. Haar eerste functie was in Customer Service waarin ze de klanten te woord stond en het ordertraject begeleidde, vervolgens kwamen hier marketing en inkoop bij. Nu heeft ze sinds enkele jaren haar volle focus op operationele inkoop. Dagelijks maakt ze inkooporders aan bij een grote groep leveranciers waar ze vervolgens intensief contact mee onderhoudt. Ze gaat graag aan de slag in een nieuwe uitdagende rol.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Inside Sales medewerker

Gedreven en sociale jongeman die zich als een vis in het water voelt in een commerciële binnendienst rol. Hij denkt mee met de klant en adviseert ze graag over de mogelijkheden. Met zijn ervaring in het ordertraject, opmaken van offertes, prijsonderhandeling en het onderhouden van de klantrelatie is hij een breed inzetbare duizendpoot. Door een reorganisatie nu per direct beschikbaar en komt het beste tot zijn recht in een kleine organisatie met maatwerkproducten.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Spontane Commerciële Binnendienst Medewerker

Deze vriendelijke en spontane dame met uitgebreide order to cash ervaring is per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Ze is begonnen als ondersteuning van accountmanagers waarbij ze vooral bezig was met offertes opstellen en orders verwerken. Haar takenpakket is in de loop der jaren flink uitgebreid waarbij ze tevens ervaring heeft opgedaan met relatiebeheer, klantcontact, contractmanagement, tenderoffertes, klachtafhandeling en ondersteuning van het logistieke proces. Ze krijgt energie van een divers takenpakket en klantgericht te werk gaan. Haar voorkeur gaat uit naar een customer service of commerciële binnendienst positie binnen een informele organisatie.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Logistiek Coördinator

Leergierige, hardwerkende kandidaat met een aantal jaar ervaring in datamanagement in SAP en daarna een brede rol gericht op ordermanagement, voorraadbeheer en organiseren van inkomend en uitgaand transport via weg/lucht/zee. Heeft hier projecten opgepakt en processen geautomatiseerd. Zowel cijfermatig sterk als pragmatisch ingesteld. Door een reorganisatie is hij nu per direct beschikbaar voor een nieuwe baan. Hij staat open voor een brede rol in Logistiek, waarbij plannen/puzzelen en contact met anderen (intern of extern) centraal staat. Ook zou hij graag betrokken willen zijn bij procesverbetering en projecten.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Gedreven Supply Chain Professional

Een inhoudelijk sterke en analytische kandidaat. Goed in het stellen van prioriteiten en initiëren van procesverbeteringen. Met haar Chinese opleidingsachtergrond spreekt ze ook zakelijk Chinees. Ze kan goed structuur brengen in een dynamische en hectische omgeving. Op zoek naar een uitdagende functie binnen Supply Chain waar ze zich verder kan ontplooien.

WO - Medior - CH/EN/NL meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Procurement Officer

Deze jonge, ambitieuze dame met een afgerond WO Master diploma in Supply Chain Management en ruim vier jaar relevante procurement werkervaring is op zoek naar een nieuwe uitdaging. De van oorsprong Libanese dame heeft in haar thuisland drie jaar bij een container terminal gewerkt waar ze zich voornamelijk richtte op operationeel inkopen (budget van €3 miljoen), onderhandelen met leveranciers en voorraadbeheer. Na het afronden van haar Master in Nederland is ze aan de slag gegaan als procurement specialist in een meer coördinerende rol bij de implementatie van een nieuwe ERP systeem. Ook hierbij ligt de focus op het inkoopproces optimaliseren. Ze krijgt energie wanneer zij zich kan ontwikkelen en gaat in de toekomst graag in een managerspositie aan de slag binnen een internationale organisatie.

WO - Medior - EN/FR/AR meer informatie
Net binnen

Commerciële Logistieke Coördinator

Deze commercieel ingestelde kandidaat heeft ervaring opgedaan in logistieke organisaties. Deze spontane en enthousiaste dame heeft een passie voor talen en spreekt dan ook vier talen vloeiend! Zij heeft zowel capaciteiten om aan de slag te gaan als Logistiek Coördinator als Customer Service Medewerker. Gaat graag aan de slag in een internationale organisatie, waar ze kan werken in een hectische en dynamische omgeving.

HBO - Medior - NL/ENG/POR/SP meer informatie
Net binnen

Native Franse energieke Accountmanager

Deze energieke kandidaat ziet zowel Frans als Nederlands als haar moedertaal en heeft een achtergrond in sales en accountmanagement. Ze heeft uitgebreide ervaring met relatiebeheer en klantcontact op de Franse markt. Daarnaast behoorde tevens voorraadbeheer, klachtafhandeling en het regelen van het logistieke gedeelte van ordertransporten tot haar takenpakket. In haar werk is deze kandidaat het liefst bezig met verschillende soorten taken en pakt ze graag projecten op. Ze is heel ondernemend ingesteld en krijgt energie van het behalen van haar resultaten.

HBO - Medior - NL/FR/EN meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Supply Chain Planner

Deze van origine Zuid-Koreaanse kandidaat heeft ruim twee jaar ervaring opgebouwd als supply chain coordinator voor internationale klanten. Hij heeft na zijn HBO Bachelor diploma International Business & Management Studies met een focus op Supply Chain Management mooie ervaring opgedaan in zijn huidige positie. Hij is verantwoordelijk voor supply chain planning, voorraadmanagement, rapportages en forecasts opstellen, facturatie en fungeert als vraagbaak voor zijn afdeling. Hij heeft ruime ervaring met SAP en spreekt Engels en Koreaans. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zich verder in kan ontwikkelen als bijvoorbeeld supply chain planner, logistiek planner of procurement medewerker.

HBO - Junior - Supply Chain Planner - EN/KO meer informatie
Net binnen

Spontane Franstalige Customer Service Medewerker

Deze commercieel ingestelde kandidaat heeft zes jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt en spreekt daardoor Frans op near native niveau. Ze heeft ruime ervaring met klantcontact, relatiebeheer, offreren en ordermanagement voor internationale key-accounts. Ze krijgt energie van het werken met de Franse taal, de vrijheid krijgen zelfstandig haar taken op te pakken, en haar zaken goed regelen om zo de klant tevreden te stellen. In haar volgende uitdaging gaat ze graag aan de slag in een customer service- of commerciële binnendienst rol.

HBO - Medior - NL/FR/EN meer informatie
Net binnen

Energieke Supply Chain Planner

Deze energieke kandidaat heeft een achtergrond in supply chain en demand planning binnen een internationale productieorganisatie. Hierin was hij verantwoordelijk voor verschillende productgroepen waarbij hij verantwoordelijk was voor voorraadbeheer, safety stocks en het sturen van sales op oude voorraden. Daarbij had hij contact met leveranciers om te zorgen dat nieuwe leveringen tijdig binnen waren en dat er regelmatig evaluaties van leveranciers plaatsvonden. In zijn werk neemt hij graag initiatief en stapt hij proactief af op interne en externe klanten om het proces soepel te laten verloren. Op dit moment is hij op zoek naar nieuwe uitdaging waarin hij actief is op het snijvlak van inkoop en logistiek.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Logistieke HBO-er

Deze gedreven en communicatief vaardige HBO-starter wist recent zijn opleiding af te ronden waarin hij twee mooie stages heeft doorlopen. In zijn eerste stage kreeg hij direct de kans om voor een productiebedrijf in de food-branche te onderzoeken via welke route het product het beste in de winkel terecht kon komen. Van plant tot oogt tot het vervoer naar de winkel en het vullen van de schappen. Een complex proces waarin hij contact had op verschillende niveaus en met een passend verbeterplan kwam. Tot slot volgde hij een minor richting inkoop (Nevi 1 vrijstelling) waarin hij bekeek welke invloed dit proces had op de totale supply chain. Dit onderzocht in de praktijk tijdens een tweede stage waarbij hij gericht adviezen wist te geven over de inkoop van diensten en materiaal. Nu hij klaar is met zijn opleiding gaat hij graag aan de slag in een uitdagende logistieke en of supply chain functie.

HBO - Starter - NL/EN meer informatie
Net binnen

Commerciële Customer Service Medewerker

Deze commercieel ingestelde kandidaat heeft met name ervaring opgedaan in binnendienst en customer service functies. Na zelf twee ondernemingen te hebben gestart en acht jaar in Frankrijk gewoond te hebben is ze nu toe aan een nieuwe stap. Ze heeft ruime ervaring met klantcontact en ordermanagement voor internationale klanten. De focus lag hierbij vooral op de Franse markt. Het liefst gaat ze verder in een customer service rol waarbij ze haar talenkennis kan inzetten.

MBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Communicatief vaardige Customer Service Medewerker

Een zelfverzekerde en communicatief vaardige customer service medewerker die zowel ervaring heeft opgedaan in order management als in commerciële binnen/buitendienst. Studeerde, woonde en werkte in Noorwegen en gebruikte haar ervaring en talenkennis later in de maritieme sector. Zo werkte zij voor een ship supplier waarbij ze verantwoordelijk was voor ordermanagement trajecten voor de Scandinavische markt. Aanvullend werkte ze als Commerciële Binnendienst medewerker voor de Scandinavische markt waarin ze ervaring opdeed in opstellen en opvolgen van offertes en het incidenteel bezoeken van klanten. Deze kandidaat wil verder groeien en ontwikkelen en gaat om deze reden nu opzoek naar een nieuwe uitdaging in bij voorkeur een order management of commerciële binnendienst functie.

HBO - Medior - NL/EN/NOR/DK/SE meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact