Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Meertalige Customer Service Representative

Deze gedreven dame heeft een sterk gevoel voor service en klantgerichtheid. Ze is erg gericht op groei, zowel haar eigen persoonlijke ontwikkeling als die van de organisatie. Ze vindt het stellen en behalen van doelen belangrijk om bedrijfsresultaten te verbeteren. Na enkele jaren in Front- en Back Office functies binnen Europa, werkt ze nu ruim een half jaar in Nederland waar ze verantwoordelijk is voor het managen van het hele logistieke orderproces voor klanten in Zuid/West Europa. Het beheren van contacten met klanten en vervoerders staat hierbij centraal. Ze werkt probleemoplossend en haalt voldoening uit een tevreden klant. Helaas blijkt de organisatie qua cultuur niet bij haar te passen. Hierdoor staat ze open voor een functie met proactieve klantbenadering waar ze verder kan groeien.

HBO - Medior - EN/RO/IT/SP meer informatie
Net binnen

Native Spaanse Customer Service Representative

Een servicegerichte native Spaanse kandidaat met mooie ervaring in ordermanagement. Twintig jaar geleden is ze voor de liefde naar Nederland gekomen, waar ze door haar doorzettingsvermogen, leergierigheid en positieve instelling de taal en cultuur snel eigen heeft gemaakt. Ze heeft hier binnen zowel logistieke als productie organisaties gewerkt als Customer Service Medewerker. Haar oplossingsgerichte karakter en hulpvaardigheid kwamen hierbij goed naar voren. Ze haalt voldoening uit de combinatie van contact met anderen en administratieve werkzaamheden.

MBO - Medior - SP/EN/NL meer informatie
Net binnen

Per direct: Customer Service Representative

Deze enthousiaste, servicegerichte en betrokken dame zal met haar ruime ervaring in ordermanagement van A t/m Z een waardevolle toevoeging zijn voor veel Customer Service afdelingen. Het geeft haar voldoening wanneer ze klanten goed kan helpen en uitstekende service kan verlenen, daar zal ze zich altijd 100% voor inzetten. Ze werkt secuur en is is sterk in relatiebeheer, regelen en organiseren. Daarnaast is ze communicatief vaardig, heeft een representatief voorkomen en is een energieke gesprekspartner die weet wat ze wil.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Declarant/ Coördinator Logistiek

Een ervaren kandidaat met passie voor logistiek en afgeronde opleiding Declarant. Ze is voor haar huidige werkgever verantwoordelijk voor het regelen van alle import en exportzendingen. Ze heeft extra activiteiten (die voorheen uitbesteed waren) naar zich toegetrokken en in korte tijd veel geleerd aangaande het regelen van transport en de bijbehorende documentatie. Ze wil graag overal van op de hoogte zijn en is erg accuraat in de uitvoering van haar taken. Omdat haar baan komt te vervallen staat ze open voor een nieuwe uitdaging, waarbij ze haar kennis van logistiek, transport en douane kan toepassen.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Duitstalige HBO Starter met potentie

Een jongedame met een aanpakkersmentaliteit en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Ze heeft al ervaring opgedaan in Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika tijdens haar studieperiode en is nu bezig met de laatste handelingen voor haar scriptie. Vanaf februari 2019 is ze beschikbaar voor een fulltime baan waarin haar organisatorische kracht, mensenkennis en sociale karakter kan worden toegepast. Ze vindt sales daarbij ook interessant, zowel het bezoeken van klanten als vanuit binnen langetermijn relaties opbouwen spreekt haar aan.

HBO - Junior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Franstalige Accountmanager

Een proactieve, enthousiaste en ambitieuze dame met internationale ervaring. Meerdere malen in Frankrijk geweest om zichzelf bij te scholen. Ze heeft zich tijdens haar carrière op commercieel vlak sterk ontwikkeld. Door het bieden van een luisterend oor en het stellen van juiste vragen wist ze goede resultaten te behalen. Het behalen van successen, het scoren van opdrachten door middel van acquisitie, maar ook het creëren van een band met de klant geeft haar voldoening. Uit het afwisselende contact, zowel intern als extern, haalt ze veel energie. Deze leergierige en communicatief sterke dame bezit een grote dosis positiviteit, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.

HBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Logistiek Coördinator

Sociale, hardwerkende kandidaat met een afgeronde HBO opleiding Logistiek en Economie. Hij werkt nu enkele jaren voor een producent waar hij het logistieke proces rondom retouren mee geeft opgezet opgezet. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan met aftersales activiteiten. Graag zou hij een volgende stap zetten in het order to cash proces waar ruimte voor waardering en persoonlijke ontwikkeling is.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Bevlogen Logistiek Coördinator

[QH 04-12-2018 12:28] Deze kandidaat is zeer bevlogen en heeft reeds mooie ervaring opgedaan in de logistiek. In haar carrière mooie stappen kunnen maken tot Hoofd Logistieke Administratie en daarmee verantwoordelijk voor het hele proces van inkomende en uitgaande goederen en het aansturen van het team Logistieke Administratie. Het is een dame die van aanpakken weet, zet moeiteloos een extra stap en als werkgever weet je wat je aan haar hebt.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Commerciële Binnendienst Medewerker

Spontane en loyale kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Heeft ervaring in de coördinatie van het hele ordermanagementproces, komt zijn afspraken na en zal altijd zijn best doen het beste rendement te krijgen uit klanten, medewerkers en commerciële projecten. Hij heeft tevens ervaring in het opzetten en structureren van een afdeling en het en het daarbij laten groeien van de organisatie.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Ervaren Logistieke Inkoper en Planner

Gedreven, goed onder de mensen, daadkracht en prestatiedrang, doortastend en doelgericht. Maakt af waar zij aan begint en haalt plezier uit het doorgronden van processen, voorstellen tot en implementatie van procesmatige en organisatorische verbeteringen. Komt volledig tot haar recht binnen een bedrijf met structuur waar zij met haar analytisch denkvermogen en strategisch ondernemen minimaal de komende tien jaar weer aan de slag kan.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Logistiek gerichte Customer Service Represtative

Spontane dame met veel enthousiasme voor Customer Service en Supply Chain. In haar eerdere rollen als Customer Service Representative of Logistiek Coördinator heeft ze zowel ervaring opgebouwd op het gebied van order management als logistieke processen betreft de levering van een order. In contact staan met de klant, schakelen met transporteurs, inkopen van transportruim en opmaken van transportdocumentatie is haar dan ook niet vreemd. Nu ze op zoek is naar een nieuwe uitdaging ziet ze graag een combinatie van deze twee rollen terugkomen. Met haar nauwkeurige, positieve en klantgerichte instelling kan ze een geheel proces tot een goed einde coördineren.

HBO - Medior - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Loyale Teamleider Sales

Vriendelijke, gedreven en ambitieuze teamleider, die vanuit een accountmanagers rol doorgegroeid is naar teamleider van de Sales afdeling. Een teamleider die zijn team laat groeien, sterke punten van medewerkers uit ligt en zo een sterk team vormt. Zijn team mag meedenken en ideeën inbrengen en met elkaar vieren ze alle successen. Deze loyale teamleider is op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin hij een klein team kan aansturen, laten groeien en stappen voor de organisatie kan realiseren.

HBO - Senior - NL / ENG / DU meer informatie
Net binnen

Vijftalige Transportplanner

Nuchtere en kundige transportplanner met uitstekende talenkennis. Door logisch te beredeneren en veel ervaring op te doen is hij sterk geworden in zijn functie. Hij heeft jarenlange ervaring in het coördineren en plannen van transport naar de klant. Daarbij weet hij een band op te bouwen met chauffeurs en ook met transporteurs. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en kan goed zelfstandig en ook in een team werken. In zijn werk is hij het gewend om veel verschillende planningen tegelijk te maken en onder tijdsdruk te werken. Hij is op zoek naar een professionele organisatie met goede chauffeurs waar men open staat voor verbeteringen.

HBO - Senior - NL/EN/FR/DU/IT meer informatie
Net binnen

Spaanse Customer Service Medewerker

Positief ingestelde en stressbestendige kandidaat. Ze heeft ervaring opgedaan in Supply Chain en Export waarbij ze verantwoordelijk was voor het logistieke proces van productie naar externe warehouses. Vervolgens heeft ze de stap gemaakt naar Customer Service en is nu op zoek naar een positie waar beide werelden samen komen in een productie omgeving. Ze geeft aan snel te leren en is niet bang om beslissingen te maken.

HBO - Junior - SP/EN/PO meer informatie
Net binnen

Logistics en Customer Service Specialist

Proactieve en leergierige kandidaat. Ze heeft een Bachelor in International Trade & Logistics behaald. Tien jaar ervaring in procurement, International Logistics en Customer Service. Ze neemt initiatief en vindt het ook leuk om bij procesverbeteringen betrokken te zijn. Ze is positief ingesteld en behulpzaam naar collega's toe. Ze krijgt het meeste energie van het in contact staan met mensen en daarbij gebruikt ze graag haar verschillende talen.

HBO - Medior - SP/EN/NL/FR meer informatie
Net binnen

Native Duitse Customer Service Medewerker

Vriendelijke en betrokken kandidaat met ruime CS ervaring binnen internationale technische organisaties. Ze is op zoek naar een CS uitdaging in een organisatie waar ze haar creativiteit en oplossingsgerichtheid goed kan gebruiken. Ze is proactief, denkt mee met klanten en de organisatie en is erg klantgericht.

HBO - Medior - HO/DU/EN meer informatie
Net binnen

Loyale Customer Service Representative

Sociale en betrokken gesprekspartner, waarbij de Franse taal en cultuur als een rode draad door haar leven en loopbaan loopt. Na het afronden van haar studie is, ze in de toerisme begonnen en heeft hiervoor een aantal jaren in het buitenland gewoond. Na haar terugkeer in Nederland is ze begonnen als Customer Service Representative voor de Franse markt. Na twee loyale dienstverbanden zoekt ze nu naar een nieuwe uitdaging, waar ze zichzelf in kan blijven uitdagen. Haar ervaringen liggen op het gebied van klantcontact, ordermanagement en logistieke coördinatie.

HBO - Medior - NL / ENG / FR / DU meer informatie
Net binnen

Gedreven Junior Accountmanager

Oplossingsgerichte en zelfstandige kandidaat met een achtergrond binnen de hospitality waardoor een service gerichte instelling een tweede natuur is. Binnen zijn huidige baan komt dit goed van pas. Dagelijks heeft hij contact met de klanten met betrekking tot zaken zoals levertijden, escalaties en wijzigingen in het assortiment. Daarin pakt hij zelfstandig taken over van de accountmanagers. Een echte relatiebeheerder die de stap naar buiten wil maken. Krijgt energie van het aandragen van verbeteringen en oplossen van knelpunten binnen de organisatie.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Meertalige en ervaren Customer Service Medewerker

Ambitieuze en spontane dame die vijftalig is opgevoed door verhuizingen en onderwijs te hebben gevolgd in het buitenland. Veel ervaring binnen Customer Service functies in Nederland en Frankrijk. Is op zoek naar een verantwoordelijke en dynamische functie binnen een grote internationale organisatie waar ze zich verder kan ontwikkelen. Zou graag meerdere talen willen gebruiken in haar toekomstige functie waarin ze kan meedenken en projecten oppakken.

Bachelor - Senior - NL/EN/FR/DU/PO meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord