Ontwikkel jezelf met de
Keser Academy

De Keser Academy is een platform waarvan alle kandidaten binnen het Keser-netwerk kunnen profiteren doordat kennis en ervaringen gedeeld worden.

Ga jij solliciteren, zoek je een nieuwe uitdaging of wil je peilen waar je staat in de arbeidsmarkt? Zoals je je vast bewust bent valt of staat dit proces vaak met de voorbereiding.
Inspelend op dit gegeven heeft Keser voor jou een sollicitatiechecklist samengesteld:

Keser Interim & Recruitment heeft de focus op het Order to Cash proces. Binnen dit proces staat een fysiek product en een internationale organisatie meestal centraal.
Veel voorkomende functies, competenties, vaardigheden en processen worden in deze rubriek naar voren gebracht. Wil je eerst meer weten van het Order to Cash proces? Bekijk dan onze Order 2 Cash pagina.

Meer artikelen:

Naast de digitale kennisafdeling van het platform organiseert de Keser Academy met regelmaat lezingen, assessments en kennissessies in Midden- en Zuid-Nederland. Schrijf je in voor de Keser Academy of lees voor een volledig overzicht het programma O2C- professional bestand die onderaan deze pagina gekoppeld staat.

Blijf op de hoogte van de Keser Academy

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Verstuur
Meer lezen
Werkwijze Over Keser Programma O2C-Professional
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord